Sportsskader)

Idrætsskader

Idrætsskader

Vi kan alle komme ud for en idrætsskade ved en fysisk aktivitet, der enten opstår akut eller gennem langvarig belastning. En akutskade opstår oftest ved et traume, det kan være et slag, et vrid, et fald, og er karakteriseret ved akut stærk smerte. Efterfølgende ses hævelse, ømhed og evt. misfarvning. Det er vigtig at behandle akut opstået smerter så hurtigt som muligt, og starte den rigtige genoptræning så hurtigt som muligt, for at undgå, at skaden udvikler sig til en kronisk tilstand.

Overbelastnings tilstande opstår efter længerevarende hård belastning, hvor vævet bliver irriteret, smertefuldt og ømt. Af typiske overbelastningsskader kan blandt andet nævnes springerknæ, løberknæ, tennis- og golfalbue, ankelforstuvninger, akillessene betændelse med flere.

Martin har stor erfaring med behandling af idrætsskader, han har arbejdet med atleter fra mange forskellige idrætsgrene som cykling, gymnastik, løb og håndbold. Behandlingen har været skadesbehandling af akutte og overbelastningsskader, skadesforebyggende behandling og præstationsoptimerende behandling.

Martin Small

Giv mig et kald

Martin brænder for at behandle og hjælpe andre mennesker, uanset deres problematik og udgangspunkt.

Ring til Martin Send en mail
Image 6

Bestil tid til behandling

Ring på 4260 2424 eller book online for at få tid hos Kiropraktoren.

Onlinebooking
Udviklet af attityde.dk