Hovedpine

Hovedpine

Hovedpine

Alle kan opleve at have hovedpine fra tid til anden. Og hovedpine er faktisk så hyppig, at mere end én ud af tre voksne danskere har søgt hjælp for at lindre eller komme helt af med den. Hovedpine kan være utrolig hæmmende i en dagligdag og kan være en sygdom i sig selv, men det kan også være et symptom på, at der er noget andet galt. Du kan have flere hovedpinetyper samtidigt, som kan forstærke eller udløse hinanden indbyrdes.

De forskellige hovedpinetyperne karakteriseres ud fra, hvor smerten befinder sig. Det er derfor en god idé at gøre dig klart, hvor du mærker smerten, når du har hovedpine.

De mest almindelige typer af hovedpine er:

  • Nakke-udløst hovedpine: Hvis din hovedpine primært er i den ene side af nakken og du primært har ondt i højre eller venstre side, og i baghovedet. Er det højst sandsynligt en nakke-udløst hovedpine.

  • Spændingshovedpine: Hvis din hovedpine er i begge sider af hovedet, ofte over begge øjne eller i tindingerne, og måske oplever du også nakkesmerter, er det højst sandsynlig spændingshovedpine.

  • Migræne: Migræne er en meget kraftig form for hovedpine, hvor du ofte vil opleve smerten som ensidig, og som en dunkende og pulserende hovedpine. Et migræne anfald kan varer alt fra 4 til 72 timer og er ofte ledsaget af overfølsomhed for lys og lyd, kvalme og opkastninger.
Martin Small

Giv mig et kald

Martin brænder for at behandle og hjælpe andre mennesker, uanset deres problematik og udgangspunkt.

Ring til Martin Send en mail
Image 6

Bestil tid til behandling

Ring på 4260 2424 eller book online for at få tid hos Kiropraktoren.

Onlinebooking
Udviklet af attityde.dk